bild på ringar på händer
Vi söker en entusiastisk person som vill driva byns vegetariska lunchrestaurang med grönsaksodling. Skolan serverar ca 130 portioner lunch dagligen till flera olika verksamheter inom Vårdinge; förutom Vårdinge Folkhögskola även flera omsorgsverksamheter. Vi erbjuder ett fullt utrustat tillagningskök och en omtyckt matsal. Utomhus finns pizzaugn och grillplats.

Vårdinge folkhögskola har drivit ett intressant Leaderprojekt under ett par års tid där vi utforskat möjligheterna att producera egna grönsaker till restaurangen samt utveckla platsen som ett intressant besöksmål. Nu finns en upparbetad och inhägnad odlingsyta om ca 2000 kvm samt en redskapsbod, ett tunnelväxthus ca 130 kvm, bevattningssystem m.m.

Folkhögskolan erbjuder utbildningar i trädgård och hantverk, konst och ekovegetariskt kök. Här finns möjligheter till intressant samverkan och utveckling av nya kurser och folkbildande evenemang. Sommartid finns vandrarhemsverksamhet och sommarkurser.

Vi ser gärna att en krögare/entreprenör med intresse för helheten driver kök och odling.

Är du intresserad av att veta mer? Skriv först en kort beskrivning av dig/er, tidigare erfarenhet och framtidsidéer, så tar vi kontakt för en närmare presentation och visning.

Ansökan/Intresseanmälan senast 19/2

Tillträde: Restaurang 15/7
Odlingen: Enligt överenskommelse under våren
Kontakt: kontakt@vardinge.fhsk.se