Öppet hus på Ekologisk odling Trädgård och hantverk

Är du intresserad av att söka till utbildningen har du nu chans att se platsen, ställa frågor till kursansvarig lärare, träffa elever som går kursen och se om du skulle vilja spendera ett år här med att lära dig grunderna i ekologisk odling.

Under öppet hus kommer kursansvarig lärare att hålla en introduktion av utbildningen. Det kommer även ske en rundvandring i trädgården.

Utbildningen Trädgård och Hantverk riktar sig till dig som under ett läsår vill utbilda dig inom ekologisk odling, trädgårdsrelaterade hantverk, konst och rörelse i en kreativ och inspirerande miljö.

Är du intresserad av att söka utbildningen Ekologisk odling distans är det även ett bra tillfälle att komma och ställa dina frågor till kursansvarig lärare.

Du kan även välja att gå Allmän kurs med Trädgård och Hantverk som inriktning. Då läser du in de gymnasiegemensamma ämnen som behövs för grundläggande behörighet.

Öppet hus varar mellan 14.00-15.30.

Länk till vårt evenemang på facebook här

Nyheter

Vill du arbeta med barn?

WALDORFBARNSKÖTARUTBILDNING med start HÖSTEN 2021 Denna utbildning vänder sig till DIG som vill bli WALDORFBARNSKÖTARE. Du förväntas arbeta i barngrupp under utbildningen. Att arbeta med barn i livets första formande år är en spännande, inspirerande och...

läs mer
Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Är du nyfiken på våra utbildningar!Under vårt digitala Öppet hus kommer du att bli guidad runt i utbildningarnas verkstäder och ateljéer. Vår husmor kommer att visa hur internatet ser ut. Du kommer att kunna chatta med utbildningsansvariga och ställa alla frågor du...

läs mer
8 MARS

8 MARS

Vi drömmer om en värld där alla kroppar bara kan vara kroppar. Utan att blickar dömer, värderar, objektifierar. Vi drömmer om en värld där våld mot kvinnor inte är en del av vårt dagliga kulturutbud. Där mordoffret inte alltid är en naken kvinna. Där karriärskvinnan...

läs mer